VELKOMMEN

TIL

NORSKE BUNADER

 

Se vårt utvalg

av tilbehør

Sølv, sko, strømper, hosebånd...

Handle nå
  • item41
  • item44
  • item45

Konkurranse

Bunad i gave

Har du en rørende historie å fortelle? Fortell oss hvorfor du eller en bekjent skal få en komplett bunad. Besøk konkurransesiden for mer informasjon.

Gå til
  • slidebg48
  • slidebg49
  • slidebg50
  • slidebg51

 

Herre bunader

Sett sammen bunad etter dine ønsker.

Se vårt utvalg her

OM NORSKE BUNADER

Norske Bunader ble etablert i 1999 og har etter hvert blitt en av Norges ledende leverandør av bunader. Vi tilbyr mer enn 130 ulike bunader, og selger over 3000 i året. Mønstrene og broderiene på våre bunader er i samsvar med norske bunadstradisjoner.
Vi kjøper alle våre materialer fra norske leverandører, som har lang erfaring med å levere stabil kvalitet. Vi føler oss så trygge på eget håndverk at vi gir livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har høyt kvalifiserte skreddere i Kina som tar seg av tilskjæring og brodering, mens montering og justering foretas av våre erfarne skreddere i Norge.

Leveringstid er mellom tre til fem måneder, noe lenger for enkelte modeller. Normalt er det en prøving med tilpassing før bunaden er klar til levering, vi anbefaler også at bunaden prøves ved utlevering for å ta en siste sjekk.

Vi har butikker i Oslo, Bergen, Moss og Molde. Vår egne systue finner du i forbindelse med butikken på Smestad. Du er hjertelig velkommen for å se på bunadene våre, for å slå av en prat eller om du trenger hjelp til valg av bunad. Du kan også bestille din bunad i vår nettbutikk. Ønsker du derimot ikke å ta mål selv kan du ta turen til en av våre fire butikker, eller melde deg på vår sms-liste, da vil du motta en melding neste gang vi reiser til ditt distrikt. Vi reiser Norge rundt ca 4 ganger i året for måltaking, prøving og justering av bunader.

Vi jobber kontinuerlig for å yte den beste service til våre kunder!

Velkommen til oss!

 

 

Pris og kvalitetsgaranti

Hvis du finner en bunad av samme kvalitet til lavere pris hos en av våre konkurrenter, gir vi deg denne prisen. Denne garantien gjelder ordinære nåværende priser, og kan benyttes frem til levering av bunad.

Vi garanterer at våre bunader er laget i samsvar med norske tradisjoner.

Våre bunader er håndsydd og som med alle former for håndarbeid kan det oppstå ufullkommenheter. Dersom du skulle finne at bunaden din ikke stemmer i fasong eller søm, garanterer vi for at vi justerer den kostnadsfritt inntil tre måneder etter at du har mottatt bunaden. Dette gjør vi for at du skal ha mulighet til å prøve bunaden din i bruk.